Программирование

Портфолио - примери за моя работа:

Ето примери за моята работа, уебсайтове, които съм разработил

Занаятчийски сайт със CMS

Сайт с персонализирана система за управление на съдържанието (CMS) дава възможност на собственика на сайта да модифицира и актуализира съдържанието на уебсайта без усилие, без да изисква програмиране или опит в разработката на предния край. Тази удобна за потребителя CMS рационализира процеса на управление на съдържанието на сайта, като го прави достъпен за хора с различен технически опит.

Една от забележителните силни страни на този уебсайт е неговата изключителна скорост и производителност. Сайтът е оптимизиран за бързо зареждане, осигурявайки безпроблемно и отзивчиво потребителско изживяване. Посетителите могат да навигират в уебсайта с лекота, като имат достъп до информацията, от която се нуждаят, без разочароващи забавяния. Ефективният дизайн и архитектура на уебсайта допринасят за отличното му време за зареждане, повишавайки удовлетвореността на потребителите.

В допълнение към своята производителност, уебсайтът предлага и разширени опции за персонализиране. Администраторите на сайта имат възможността да редактират мета тагове чрез удобен за потребителя административен панел. Тази функция е особено ценна за оптимизация за търсачки (SEO), тъй като позволява прецизна конфигурация на метаданни, подобрявайки видимостта и класирането на сайта на страниците с резултати от търсачките. …


Visit website: https://mebelparket.pro

Занаятчийски сайт със CMS
прочете целия...

Уеб сайт за учители по математика в Сърбия

Уебсайт, хостван на сръбски сървъри, включващ персонализирана система за управление на съдържанието (CMS), предлага на собствениците на уебсайтове възможността без усилие да променят и управляват съдържанието на уебсайта си, без да изискват специализирано програмиране или умения за разработка отпред. Тази удобна за потребителя CMS опростява процеса на управление на съдържанието, като го прави достъпен за лица с различни технически познания.

Забележителен с изключителната си скорост и производителност, този уебсайт е оптимизиран за бързо зареждане, което гарантира гладко и отзивчиво потребителско изживяване. Посетителите могат лесно да навигират през уебсайта, като имат достъп до информацията, от която се нуждаят, без да срещат разочароващи забавяния. Ефективният дизайн и архитектура на сайта играят ключова роля за осигуряване на забележителни времена за зареждане, като по този начин повишават удовлетвореността на потребителите.

Освен това уебсайтът разполага с разширени опции за персонализиране. Администраторите на сайта могат удобно да редактират мета тагове чрез интуитивен административен панел. Тази функция е от особено значение за оптимизацията за търсачки (SEO), тъй като позволява прецизна конфигурация на метаданни, като по този начин подобрява видимостта и класирането на уебсайта на …


Visit website: https://mathlearnprofi.rs/

Уеб сайт за учители по математика в Сърбия
прочете целия...

QR визитка

QR визитката е лесен начин за споделяне на контакти, просто трябва да сканирате QR кода с телефона си и информацията отива в адресната книга на телефона, остава само да запазите: Организация, E-mail, телефон, имейл, и т.н.

Рекламна агенция "Тема" ще ви помогне да проведете ефективна рекламна кампания в Рязан и района на Рязан. Адрес: Рязан, ул. Есенина, 1 А. Телефони: +7 (4912) 99-55-50; +7 (4912) 99-66-60; +7 (499) 500-81-85.


Visit website: http://tema-ra.ru

QR визитка
прочете целия...

Math tutor website with custom CMS

Този уебсайт, пригоден за учител по математика, е доказателство за силата на персонализирана система за управление на съдържанието (CMS) и уникален дизайн. Това е многостранична платформа, включваща изобилие от ресурси и упражнения за ученици. Собственикът на сайта се радва на гъвкавостта да актуализира и управлява съдържанието на уебсайта автономно, всичко това без необходимост от програмиране или експертен опит в разработката на преден край.

Отличаващ се с изключителната си скорост и производителност, този уебсайт е проектиран за бързо време за зареждане, осигурявайки гладко и отзивчиво потребителско изживяване. Посетителите могат без усилие да навигират в съдържанието, като имат достъп до образователни материали, без да издържат на дълги забавяния. Опростената архитектура на уебсайта играе ключова роля за гарантирането на тези изключителни времена за зареждане, като по този начин повишава цялостното удовлетворение на потребителите.

Освен това този уебсайт предлага разширени опции за персонализиране. Администраторите могат ефективно да променят мета тагове чрез интуитивен администраторски панел. Тази функция има значително предимство в усилията за оптимизиране на търсачките (SEO), тъй като позволява прецизно регулиране на метаданните. Това от своя страна повишава видимостта и класирането …


Visit website: https://mathlearnprofi.ru/

Math tutor website with custom CMS
прочете целия...
Программирование