Программирование

Уебсайт на ASP.net (C#)


Service

Price         

ET to perform

Уебсайт на ASP.net (C#)

from 1,000 €*

15 days

* The figures are for reference, the final cost will be announced upon review of the Technical Task

.NET технологията ви позволява да направите много бърз уебсайт

Уебсайт на ASP.net (C#)

ASP.NET (C#) е мощна и гъвкава уеб рамка, която има много функции за създаване на различни динамични уеб приложения и уебсайтове. Използвайки тази рамка, можете да създадете онлайн магазин, система за оценка на риска, базирана на размита логика, многопотребителски интерфейс и много други. Опишете вашите желания в техническите спецификации и ние ще ги реализираме. Например, искате да създадете онлайн магазин на ASP.NET, тогава в техническите спецификации можете да посочите следните изисквания:

Дизайн и външен вид: посочете изискванията за дизайн и външен вид на вашия онлайн магазин. Например цветова схема, подредба на елементи, шрифтове, лога и др.
Продуктов каталог: посочете как трябва да изглежда продуктовият каталог. Например какви продуктови категории трябва да има, как да се показват изображения на продукти, какви продуктови атрибути трябва да могат да се търсят и филтрират.
Пазарска количка: Определете как трябва да работи пазарската количка. Например, как да добавяте артикули в количката си, как да променяте количеството на артикулите, как да премахвате артикули, как да показвате цени и т.н.
Плащане и доставка: Посочете как трябва да работи системата за плащане и доставка. Например какви методи на плащане трябва да са налични, какви методи за доставка, как да се показват разходите за доставка и т.н.
Регистрация и оторизация: Посочете как трябва да работи системата за регистрация и оторизация на потребителите. Например как да събираме и съхраняваме личните данни на потребителите, как да проверяваме дали данните за вход и паролата са въведени правилно, как да обработваме грешки при оторизация и т.н.


Share on social networks or messenger:

Программирование